Programma 2017 - 2018

​Jaarprogramma 2017 - 2018 Rondom De Jeugd. Voor alle jeugd vanaf 12 jaar!

Zondag 29 oktober 2017 Opening bij Jump-City (met Hi5spirit)
​We springen free jumping het nieuwe seizoen van Hi5spirit in. Leef je uit in dit mega coole trampoline park en leer de leukste tricks.
Free jumping betekent fun, sport en spanning.
ledengratis/niet leden € 7,50

Zondag 26 november 2017 DiaconAction en Midgard (met Hi5spirit)
​We gaan eendagje helpen in Midgard, o.a. in de tuin. Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn waar o.a. jongeren met  een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan en werken. In ruil voor hulp zorgen de bewoners voor een heerlijke lunch en laten zij van alles zien en horen over hun bijzondere leefgemeenschap. Geen eigen bijdrage.


Vrijdag 22 december 2017 Kerstdiner in Kloosterhof (met Hi5spirit)
We nodigen alle tieners uit voor het meest sfeervolle kerstfeest van 2017 in Kloosterhof. De geboorte van Jezus is een feest! Hij heeft -ook nu nog steeds- een belangrijke boodschap voor ons. Een goede reden dus om elk jaar het kerstfeest te vieren. Ontmoet elkaar in kerstsfeer en geniet van een heerlijk kerstdiner, samen met Hi5spirit. Leden gratis/niet leden € 10.00

Vrijdag 19 januari 2018 Filmspecial
​Hi5spirit heeft weer een aantal moooie films uitgezocht, waaruit jullie een keuze gaan maken. Meeste stemmen gelden! En ... wie weet is er wel tijd voor een tweede .
​Samen met Rondom de Jeugd.


Zondagmiddag 11 februari 2018 Handletteren (modern monnikenwerk)
​Monniken schreven vroeger de mooieste boeken met de hand! Prachtig versierde letters, mooie illustraties... Hoe deden zij dat? En wat als ze een foutje maakten op zo'n mooi geschreven bladzijde? Pastor Tillma
(regio Schagen) vertelt erover en laat het ons zien. Daarna gaan we zelf aan de slag! Je tekent een tekst in mooie letters en versieringen. Je ziet het veel op verpakkingen, reclames en tijdschriften. Je mag je werkstuk natuurlijk mee naar huis nemen.
Leden gratis?niet leden € 5,00.


vrijdag 25 februari 2018 Vasten vieren ?!
Nee geen carnaval. We delen een maaltijd met onze nieuwe vormelingen van 2018. In kloosterhof, met aandacht voor de btekenis van de komende vastentijd.

​Vrijdagavond 9 maart 2018 Sirkelslag Young
​Sirkelslag behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Al sinds jaren doet Hi5spirit meemet dit superleuke en spannende spel! Meer dan 600 groepen doen er landelijk mee, ook onze nieuwe vormelingen! Ga je samen met ons de uitdaging aan?!
Geen eigen bijdrage.


Donderdag 29 maart 2018 Zonder Pasen geen Kerk!
Wat is er zo bijzonder aan Witte Donderdagviering? Wie dat wil kan The Passion kijken en 15+ jongeren mogen de hele nacht samen waken, waarbij elk uur wordt afgewisseld met een lied, een tekst, een verhaal, een meditaie, een gebed e.d. De volgende ochtend sluiten we om 7.00 uur af met een gezamelijk ontbijt. Slaapzak mee (voor als je het misschien toch niet vol kunt houden) met Hi5 spirit.
geen eigen bijdrage.


​Zondag 8 april 2018 Geloof, Hoop en Liefde
​Hi5spirit organiseert (samen met Young seven) een spetterende dag rond "Geloof, Hoop en Liefde". Inhoudelijke verdieping, creativiteit en sportiviteit wisselen elkaar af. Eén ding weten we al: het wordt genieten! Alle tieners
​van ons bisdom worden ervoor uitgenodigd, dus een spektakel wordt het zeker. Ook met Rondom De Jeugd.
geen eigen bijdarge.

donderdag 10 mei 2018 Hemelvaartsmarkt
Sprankelnd feest op het plein voor Kloosterhof voor IEDEREEN van de parochie en daar buiten, dus ook voor jou! Kom je ook een uurtje helpen? Bij een spel assisteren of koffie tappen?

Vrijdag 18 mei 2018 Come Together
​Vrolijke bijeenkomst met Rondom de Jeugd en de nieuwe vormelingen. Met eten, drinken en veel muziek.


Eind juni 2018 Hippie Happie Feest 
Afsluitend zomerfestijn (met Hi5spirit), maar wat we gaan doen ... dat blijft nog even geheim!
 
Lees meer