Zalen en zaalverhuur

Kloosterhof beschikt over zalen voor meerdere doeleinden. Denkt u aan vergaderingen, cursussen, workshops, seminars, ontvangsten e.d. Van een vergadering met een klein gezelschap (bijv. 8 tot 10 personen) tot bijeenkomsten met (meer dan)
150-200 personen bieden wij u een goed en warm welkom. Lunches, borrels en diners kunnen onderdeel van uw programma uitmaken.

– Sint Josephzaal (begane grond) is geschikt voor ontvangsten en bijeenkomsten met groepen van rond de 100 personen.

– Sint Janszaal (begane grond) is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten met groepen van 40 tot 50 personen.

De St. Joseph- en St. Janszaal samen is geschikt voor bijeenkomsten tot 150-175 personen (afhankelijk van de inrichting van de zaal).

– Sint Petruszaal (eerste etage) is geschikt voor vergaderingen voor tussen de 20-30 personen.

– Sint Maartenzaal (eerste etage) is geschikt voor ontvangsten en bijeenkomsten met groepen van tussen de 20-30 personen.

– Sint Barbarazaal (begane grond) is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van kleine groepen (tot 20 personen). Daarnaast fungeert deze zaal als rouw- en familiekamer.

De Sint Barbarazaal fungeert ook als mortuarium en rouw- en familiekamer. U kunt in een huiselijke omgeving uw dierbare opbaren, om met familie en vrienden in alle rust afscheid te nemen. Er is een eigen ingang tot deze ruimte (zodat u 24 uur per dag ongestoord de overledene kunt bezoeken en uw familie en vrienden vrij kunt ontvangen). Verder beschikt de zaal over een kleine pantry (voor het maken van koffie/thee, als ook gelegenheid voor onderhoud van bloemen en bloemstukken).